Dag 6
Door: René
Blijf op de hoogte en volg René
28 September 2017 | Verenigde Staten, Williamsport
Om 05.15 trok Eddy zijn luchtbed leeg. Ik hoorde het, want was al wakker...
Een uurtje verder waren de tenten ingepakt en de fietsen opgeladen.
Ready to Go. Eerst richting ontbijt tafel want dat zit bij de prijs van de overnachting in.
Het restaurant in typisch jaren 50 stijl en erg leuk. We beginnen te fietsen met t-shirt, trui en regenjas want de laatste is winddicht. Het is droog maar bitterkoud, slechts 7 graden brrrr....
Om 09.15 rijden we Seligman binnen voor een second breakfast. Omelet, gebakken aardappelen met paprika en ui( hmmm) toast met jam en weer de matige koffie.Even buiten Seligman moeten we de interstate 40 op. Kortom fietsen op de snelweg.NIET leuk!!! Nog 65 km te gaan.
Bij een pompstation onderweg vragen we nog eens naar de camping mogelijkheden en horen dat er eentje in de buurt van Williams moet zijn. 20 mijl verderop( x 1,6 km) en alleen nog maar bergop.
We ploeteren met 9 km per uur onze 40 kg fiets en bagage de laatste pak m beet 30 km omhoog.
Er blijken ook nog wegwerkzaamheden te zijn en waar je in Nederland al lang voor opgepakt word fiets je hier gewoon langs de State Trooper en zwaaien ze vriendelijk gedag.
Eindelijk mogen we af slaan en keert de rust weer. We rijden Williams binnen. Unaniem besluiten we een motel te nemen want na zo'n dag de tent en alles wat er bij komt op te zetten hebben we geen zin in.
Het is een beetje Pieterburen in cowboystijl. Iedereen probeert te verdienen aan de toerist. Als we langs een leerwinkel lopen met laarzen, riemen etc. Is Eddy weg...
Dol op leer zegt hij later als ik hem weer vind..... ooohh?? Had het niet achter hem gezocht. Ieder zijn ding denk ik maar.
Na het diner met koude soep en een sandwich Pastrami wandelen we naar de Starbucks voor fatsoenlijke koffie en duiken we ons motel weer in.
Morgen gaan we noordwaarts richting de Grand Canyon. Ben benieuwd
28 September 2017 - 16:49
Ineke:
Jelemaal toppie , de route is vast prachtig .
Jullie bikkelen nog maar door Groetjes -
28 September 2017 - 19:25
Tonny En Gina:
Wat weer een geweldig avontuur! Maar dat langs een autoweg rijden, vind ik niet leuk om te lezen. Voorzichtig hoor!!!!