Dag 15
Door: Rene
Blijf op de hoogte en volg René
08 Oktober 2017 | Verenigde Staten, Moab
Uitslapen tot 07.00 ! Wat een genot.
Het plan is om naar Arches national park te gaan en we staan rustig op en het is wederom ijzig koud.
Ik vraag me af om een extra jas mee te nemen maar de ervaring leert dat het snel warmer word. We peddelen rustig de stad uit en ik word maar niet warm. De gedachte aan een rustdag, even de kleding weer wassen, beetje rondkijken overvalt me en als ik dit tegen Eddy noem staat hij al met zijn fiets gekeerd richting camping. Ook de praatjes zijn er gelijk weer en een en al vrolijkheid. We zitten op de zelfde golflengte en we weten niet hoe snel we weer in Moab terug moeten zijn. De paar km terug gaan snel en pakken het eerste de beste ontbijttent met WiFi en zitten niet veel later aan de koffie met eieren en spek.
Terug op de camping doen we de was, en maken een plan voor de rest van de dag.
Eddy moet een nieuwe telefoon en we willen wat door de outdoor winkels struinen.
Beiden lukt perfect en scoor zelfs een nieuwe kabel voor de Garmin.
Als we om 14.45 besluiten een tapbiertje te doen horen we dat het pas om 15.00 kan. OK... maar we kunnen wel een flesje bier krijgen... snapjijhetsnapikhet. Rare gewoontes! Bier is toch bier zou je zeggen.
Eddy is intussen dolblij met zijn nieuwe iPhone en je hoort hem dan ook niet meer.
We kopen op de terugweg wat boodschappen voor het avond eten en ontbijt en nemen wat blokken hout mee voor het ' kampvuur' . Want hoe droog het ook is je mag overal op de camping lekker een fikkie stoken.
We duiken er vroeg in want morgen wacht ons een lange etappe richting Green River.