Dag 26
Door: Rene
Blijf op de hoogte en volg René
18 Oktober 2017 | Verenigde Staten, Las Vegas
Las Vegas North, is waar we geslapen hebben. De Sjabby tent met dito naam Lucky Lucy is een motel en tevens casino in de buitenwijk van Vegas. Niet duur... maar...
Ach we waren blij dat we iets hadden gevonden gisteren. De nachtelijke ruzie van onze buren kregen we er gratis bij.
Vandaag de laatste km naar ons Air B&b. Uitslapen dus.
Eddy moet zijn band nog plakken van gisteren en is binnen No time zwart van het smeer. Tja daar heb ik met mijn belt dan weer geen last van. Vanuit mijn bed geef ik aanwijzingen en die worden niet in dank afgenomen. Nah..dan zet ik maar even koffie voor de wat oudere jeugd.
De doorn is snel gevonden en de band geplakt. Op naar de ontbijtzaal! We bestellen pancakes met eieren en spek, en een jus. Als de dame komt denken we dat zede helft is vergeten want er liggen alleen pancakes. Nou, de rest paste er niet meer op en er kwamen nog twee borden aan met de rest! De jus d’ orange zit in een halve emmer.
Eddy eet alles op! Ik weet niet waar hij het laat.
De fietsen konden tijdens het ontbijt niet buiten blijven staan van de bewaking, want we waren ze geheid kwijt geweest. Dus achter gesloten deuren!
De rit ging via de REI (een outdoorwinkel) naar de B&B, nog even lekker neuzen tussen de mooie spulletjes.
Onderweg doen we boodschappen en fietsen de laatste km. Uiteindelijk hebben we nog 34 km om van Las Vegas North naar het centrum te fietsen. Hoezo groot! Bij aankomst in onze acco, vallen we elkaar in de armen... we hebben het gedaan! Een monstertocht met ontzettend veel mooie highlights. Afzien! Opstaan en weer doorgaan! Prachtig.
De rest van de dag doen we niet veel meer. Beetje uitpakken. Kijken wat we hier nog gaan ondernemen en zo.
Ondertussen is er een andere gast bijgekomen en is op weg naar haar nieuwe huis. We eten samen en ze verteld over haar nieuwe carrière als stewardess.
Als we het eten op hebben komt de housekeeper er ook nog aan! T word nog druk hier
Ze vraagt of alles naar de zin is, schilt een appel, kletst even over haar personal coaching en gaat slapen... wij schieten na de koffie het balkon op voor een laatste biertje. Het is nog heerlijk weer.
Morgen? Uitslapen!!!
18 Oktober 2017 - 21:28
Boer Hans:
Proficiat jongens!
Tot gauw. Goede thuis reis!!