Dag 27
Door: René
Blijf op de hoogte en volg René
21 Oktober 2017 | Verenigde Staten, Las Vegas
Las Vegas strip.
Met de fiets weer opgeborgen in de meegebrachte doos, stappen we in de Uber taxi om de Strip met casino’s en hotels te ontdekken. We beginnen bij het welkomstbord van Vegas. Hier is tevens een herdenkingsplek gemaakt voor alle slachtoffers van de schietpartij van enkele weken geleden. Langzaam lopen we over de boulevard want we hebben de hele dag de tijd.
We duiken af en toe een bekend hotel met casino binnen. Het MGM Grand, NewYork-New York, het Bellagio, Caesars Palace, the Mirage, we zien het allemaal.
We lopen bijna de 7 km af maar stoppen maar bij het Venetiaan hotel. Op den duur lijkt alles op elkaar. We eten buiten op het terras van HEXX en zien tegenover ons de fonteinen van het Bellagio hun werk doen. Prachtig !!
Terug blijkt dat we de verkeerde kamer van de airB&B te hebben en moeten nog voor een nachtje verhuizen naar de naastgelegen kamer. Wat een gedoe.
We pakken de tassen in en zetten alles klaar voor het vertrek de volgende ochtend. Want de wekker gaat om 05.45. De taxi die ons de volgende ochtend komt ophalen komt, als we al een tijdje klaar staan niet opdagen. Gekke Amerikanen met hun AM en PM tijden i.p.v. een 24 uur klok. Er blijkt een vergissing te zijn en nee er is geen taxi beschikbaar. Normaal geen probleem maar met twee hele grote dozen met een fiets er in word een juiste taxi opeens heel moeilijk kan ik vertellen.
We bellen wat en Yess we hebben een nieuwe die de fietsen kan vervoeren. Het blijkt een praatgrage Libanees en met Eddy naast hem is het ritje naar de luchthaven zo gebeurt.....
We geven onze fietsen en bagage af en hebben onze handen weer vrij en, we zijn nog lekker op tijd.
De eerste vlucht naar Chicago verloopt soepel en we zitten nu in het toestel naar London voor een laatste overstap naar Amsterdam waar we onze bagage pas weerzien. Dat is wel een lekkere gedachte. Ik heb drie stoelen voor mijzelf en Eddy zit aan de andere kant van het gangpad met twee stoelen en een raam voor zichzelf. Languit chillen dus.
Straks volgt het weerzien met onze vrouwen en kids en we kijken er naar uit!!! 4 weken weg is dan toch lang!
Voor nu.... have a good one.